لیست اختراعات علي عبدالعلي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1396/03/02
تاریخ ثبت: 1396/07/29
مخترع/مخترعان: علي عبدالعلي زادزكي
خلاصه اختراع:

اين اختراع با توجه به قوانين پلتير ساخته شده است، كه چنانچه دو فلز غير همنام را به يكديگر متصل كنيم و جريان الكتريسيته را از آنها عبور دهيم، در يك فلز گرماي بيشتري توليد مي شود و در فلز ديگر سرماي بيشتري در اختيار داريم كه اگر توسط هيت سينك آلومينيومي و فن بتوان گرماي ايجاد شده در پلتير را از آن گرفت، در طرف ديگرش به سرماي خيلي بالايي دست پيدا مي كنيم. كه اين سيستم كاملا بصورت يك پك ساخته مي شود و مي توان خروجي آب تصفيه شده از تصفيه كننده هاي خانگي را به اين دستگاه وارد كرد و در خروجي آبي خنك و سرد را در اختيار داشت. حتي در منازلي كه تصفيه كننده ندارند نيز مي توان با گذاشتن تبديل مناسب، آب شهر را به ورودي مخزن اين دستگاه متصل كرده و در خروجي آبي خنك مانند آبي كه داخل يخچال بوده است، دريافت نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/09/18
تاریخ ثبت: 1397/04/27
مخترع/مخترعان: علي عبدالعلي زادزكي
خلاصه اختراع:

هدف و اساس ساخت اين اختراع بر پايه هوشمند سازي عبور و مرور مي باشد. استفاده از رله ها، سنسورها و ادوات الكتريكي و مغناطيسي ديگر در ساخت اين اختراع حائز اهميت است. اين اختراع بر پايه قوانين فيزيك و مغناطيس عمل نموده و مي تواند شخص مورد نظر را تشخيص داده، آن را شمارش كرده و سپس با توجه به درخواست از پيش تعيين شده و در زمان و موقعيت مناسب، فرمان لازم را به عملگر دهد، تا قفل را در وضعيت مناسب تنظيم نمايد. سنسورها وظيفه شناسايي و دريافت سيگنال افراد را بر عهده دارند، سيستم شمارشگر وظيفه شمردن اشخاص را به عهده مي گيرد و نهايتا تايمر نيز شروع به زمان گيري مي كند و نتيجه حاصله فرمان لازم به قفل است كه اين سيستم بدون تاخير و نقص انجام مي دهد.

تاریخ ثبت: 1400/12/22
خلاصه اختراع:

اين اختراع مربوط به حوزه صنايع غذايي بوده كه عمده ترين چالش امروزه در زمينه پروبيوتيك ها جهت غني سازي مواد غذايي، كاهش شديد تعداد نهايي پروبيوتيك ها نسبت به تعداد اوليه ورودي آن مي باشد و همچنين زنده ماني آن ها در طول زمان توليد تا مصرف از جمله حين عبور از سيستم گوارشي حائز اهميت بوده كه معضل و چالش بزرگي را بوجود آورده است. در حال حاضر علاوه بر تامين مواد مغذي و نياز هاي پروتئيني، ويتاميني، كالريك و مواد معدني از جنبه هاي دارويي (پيشگيري كننده و درماني) مواد غذايي مورد توجه است. اين موضوع سبب افزايش مقبوليت و مصرف غذاهاي هدفمند كه تحت عنوان غذاهاي سلامت بخش ، غذاهاي تغذيه اي و غذاهاي هوشمند ياد مي شود، شده است. دوغ حاوي Kluyveromyces marxianus به عنوان حامل براي پروبيوتيك ها گزارش شده است. اين دوغ به دليل دارا بودن ريز مغذي ها و تركيبات سلامت بخش مانند اسيدهاي آمينه ضروري، اسيدهاي چرب غيراشباع و ضروري، اليگوساكاريدهاي پري بيوتيك، ويتامين ها و مواد معدني مي تواند به عنوان حامل مناسب براي پروبيوتيك ها باشد و زنده ماني و زنده رساني اين باكتري هاي مفيد را به بدن انسان تضمين نمايد. استفاده از پروبيوتيك ها باعث بهبود ويژگي هاي دوغ شده و خواص حسي بخصوص طعم و رنگ آن را ارتقا مي دهد. اين فرآورده مي تواند جايگاه خاصي در سبد مصرف كنندگان به ويژه ميان افراد با رژيم غذايي گياهخواري و افراد حساس به لاكتوز به خود اختصاص دهد.

تاریخ ثبت: 1401/06/20
خلاصه اختراع:

اين اختراع مربوط به حوزه صنايع غذايي بوده كه عمده ترين چالش امروزه علاوه بر فساد بيولوژيكي زود هنگام فرآورده هاي لبني از جمله ماست مرجوع شده به كارخانه، معضلي در زمينه پروبيوتيك ها جهت غني سازي مواد غذايي مربوط به كاهش شديد تعداد نهايي پروبيوتيك ها و زنده ماني آن ها بسيار قابل توجه بوده است. اين موضوع مي تواند سبب افزايش مقبوليت و مصرف غذاهاي هدفمند با نظر بر خاصيت سلامت بخشي گردد. ماست به دليل دارا بودن ريز مغذي ها و تركيبات سلامت بخش مانند اسيدهاي آمينه ضروري، اسيدهاي چرب غيراشباع و ضروري، اليگوساكاريدهاي پري بيوتيك، ويتامين ها و مواد معدني مي تواند به عنوان حامل مناسب براي پروبيوتيك ها باشد. ماست حاوي مخمر Kluyveromyces marxianus به دليل ويژگي هاي خاص خـود مانند سرعت رشد بالا، تشكيل زيست توده بزرگ، مقاومت در برابر حرارت بالا و ايمن بودن در زمينه كاربردهاي صنعتي مي تواند بسيار قابل توجه در زمينه توليد ماست قرار گيرد. يكي ديگر از سازوكارهاي مهم مخمر Kluyveromyces maxianus در مهار رشد عوامل ميكروبي دخيل در فساد ماست، مربوط به سرعت رشد ذاتي بالا و رقابت براي استفاده از مواد مغذي محيط با تحمل شرايط اسيدي، قابليت رشد و تكثير بيشتري در محيط اسيدي ماست را دارد و فرصـت رشـد را از ديگر عوامل ميكروبي عامل فساد ميگيرد. اين فرآورده مي تواند جايگاه خاصي در سبد مصرف كنندگان به ويژه ميان افراد با رژيم غذايي گياهخواري و افراد حساس به لاكتوز به خود اختصاص دهد، همچنين نقش بسزايي در بكارگيري اين تكنولوژي در صنايع توليد ماست با نظر بر مقاومت مقابل فساد ها را داراست. Hurdle technology for producing mold-resistant probiotic yoghurt by using yeast Kluyveromyces marxianus

تاریخ اظهارنامه: 1402/05/10
تاریخ ثبت: 1403/03/23
خلاصه اختراع:

براي سنتز كاتاليست ZSM-11 و ZSM-5 دو محلول تهيه شد كه اولي شامل آب مقطر، سود و سديم آلومينات و دانه سيليكاليت -1 فرآوري شده و دومي حاوي آّب مقطر و تمپلت، اسيد بوريك و آروزيل بود و پس از پيرسازي محلول محتوي سيليسيم به اولي اضافه شد و كريستاليزاسيون در راكتور هيدروترمال در دماي 135 تا 185 درجه سانتيگراد انجام و نهايت محصول شسته، خشك و تكليس شد و با سه بار تبادل يوني و خشك كردن و تكليس كاتاليست H-form حاصل مي شود. در اين پتنت متفاوت از ساير پتنت ها به جاي اسيد سيليسيك مرك از آروزيل صنعتي استفاده شده است و نسبت مولي تمپلت به SiO2 بين 0.035تا 0.065 متغير است كه باعث كاهش مقدار تمپلت و كاهش قيمت تهيه پودر فعال كاتاليست است. و دماي كريستاليزاسيون نيز كمتر از 180 درجه سانتيگراد است كه امكان تهيه صنعتي كاتاليست با صرف انرژي كمتر را فراهم مي نمايد.

موارد یافت شده: 5